Voordelen

Sinds de merkintroductie in Europa maken we met Barkley een voortdurende groei door. Met telkens vernieuwde profielen en typen banden kunt u inmiddels kiezen uit een compleet assortiment. Hiermee onderscheiden wij ons in het segment. En daar profiteert u van!

Bij Barkley produceren we banden volgens de Europese vastgelegde kwaliteitswaarden. Ze voldoen daardoor altijd aan deze kwalificaties:

  • Hoogste kwaliteit
  • Uitstekende tractie
  • Aantrekkelijke kilometerkostprijs
  • Uitstekende weerstand tegen beschadiging
  • Veilig in het gebruik

Volop gecertificeerd

We zijn bij Barkley gecertificeerd door CCC, DOT, ECE, GCC, het EPA SmartWay programma, INMETRO en LATU voor hun producten. Daarnaast hebben we de ISO9001 en TS16949 certificaten voor management gehaald en de ISO14001 en GB/T28001 certificaten voor milieubewustzijn en door de goede inzet van gezondheids- en veiligheidssystemen.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wanneer u voor ons merk Barkley kiest, kunt u vertrouwen op banden met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor zorgen we voor optimaal rendement voor al onze klanten. Doordat de banden duurzaam, kwalitatief goed en scherp geprijsd zijn.

Banden voor elke inzet

Wij staan garant voor uitstekende kwaliteitsbanden voor truck, landbouw en grondverzet én een excellente service om u van alle gemakken te voorzien. U profiteert van onze eigen afdeling R&D en een optimale productiecapaciteit. 
Door de continue investeringen groeien wij snel. Wat de laatste trends en vragen uit de markt ook zijn, wij beloven u goede kwaliteit, betaalbaarheid en een breed aanbod.