3 mei 2018

Ervaar de nieuwe look & feel van Barkley op Tire Cologne

-PERSBERICHT- Van 29 mei t/m 1 juni 2018 presenteert Barkley haar geheel nieuwe look en feel op de internationale beurs voor banden en wielen in Keulen: the Tire Cologne. Het internationale publiek krijgt hier de kans om de nieuwe huisstijl van Barkley te ervaren. Uiteraard worden hier ook de nieuwste Barkley truck-, landbouw- en grondverzetbanden gepresenteerd.

Nieuwe stijl, maar dezelfde vertrouwde banden

De nieuwe huisstijl van Barkley wordt met trots gepresenteerd in Hall 7.1 stand E-020, E-028. Alle uitingen van Barkley hebben een geheel nieuwe look- en feel met krachtige kleuren en vormgeving gekregen, inclusief de gerestylde website barkley-tyres.com. De kwaliteitsbanden van Barkley hebben zich sinds 2014 in Europa al sterk bewezen, waardoor nu de volgende stap is genomen in het nieuwe merkconcept van Barkley. En dat is de herkenbare, krachtige uitstraling die gepresenteerd wordt tijdens Tire Cologne. Een interessante prijs is belangrijk voor de klant, maar Barkley levert méér. Het merk onderscheidt zich als het gaat om kwaliteit, assortiment, specialistische kennis, advies en service. Barkley biedt de Retail hiermee genoeg mogelijkheden om weg te blijven uit de eeuwige prijsdiscussie en speelt hiermee in op een grote behoefte in de markt. Klanten hebben keuze uit een breed assortiment kwaliteitsbanden voor zowel de truck-, landbouw als grondverzetsector voor interessante prijzen. Een selectie banden is uiteraard ook te bewonderen op Tire Cologne.

Uniek: Barkley als huismerk

Bij Barkley draait het, naast de banden, juist om het totale merk concept. Hier vertellen we graag meer over op Tire Cologne. Barkley is selectief op zoek naar dealers die Barkley als huismerk willen voeren binnen de landbouw-, truck- en grondverzetsector. Kies je voor Barkley dan kies je voor meer dan een merk alleen. Dealers hebben met Barkley een sterke troef in handen waarbij in het beste geval de drie sectoren met één merk bediend kunnen worden. Daarbij biedt de selectiviteit in de keuze van potentiele dealers de mogelijkheid om samen met Barkley te groeien. Geïnteresseerde potentiele dealers kunnen zich dan ook melden bij de stand om de mogelijkheden te bespreken.